Kérsz kávét?

- és mibe kéred?

Két Oscar díjat nyert színész, rendező, producer, ENSZ békenagykövet. Tudod ki Ő? De ha azt mondom, hogy kávé reklám arc?

2019. március 13. 10:12 - borcsilla

Ha George Clooney-ra tippeltél, jól tetted.

Teljes nevén George Timothy Clooney 1961. május 6-án született Lexingtonban, Kentacky államban. A kétszeres Oscar díjas, háromszoros Golden Globe díjas színésznek határozott sármja van.

Az a könnyed mosoly az arcán, a sportosan hanyagul viselt eleganciája, a mély barna tekintete... huh, szóval jó a pasi.....akarom mondani a színész. 

6590399429d1288b5e6c7c4d513e0ced.jpgA színészi képességeit felhasználta egy kávétermék reklámozásához is. Szerintem nincs nő széles e nagyvilágon, aki valamelyiket ne látta volna. Imádni való ahogy ezekben a pár perces reklámokban adja a kávéimádó lovagot, vagy a szerencsétlen balekot, akit megruháznak féltékenységből, mert megszólított egy nőt a presszóban. Felmerült, hogy valóban kávézik-e, vagy sem? Volt erről fórumtéma valahol, írtak ellene és mellette is. 

Szerintem, teljesen mindegy, iszik-e kávét vagy nem, mert rettentően "jól áll neki"! 

32cd574de9d6d720fce63f5ff9cdf8ea.jpg 

Ő az a típusú férfi, akitől kérdezés nélkül elfogadnék, szinte mindent. De lehet hogy mindent, hisz ENSZ békenagykövetként, nem lehet rossz ember. 

George Clooney ír, német és angol származású,  5 évesen már apja kamerája elé állt. Érettségi után beiratkozott az Észak-Kentucky Egyetemre. George a színészi pálya kedvéért otthagyta az egyetemet. 1982-ben egész nyáron dohányt vágott és női cipőket árult, majd elindult Hollywoodban élő nagynénjéhez. George elkezdett castingokra járni, az első sikeres próbafelvétel következtében szerepelt egy hirdetésben, amelyben egy hatos csomagolású sört cipelt a hóna alatt.Szóval már pályája elején is szerepelt reklámokban. 

Az ENSZ egy nemzetközi szervezet, amely az államok közti együttműködést hivatott elősegíteni a nemzetközi jog és biztonság, a gazdasági fejlődés, a szociális ügyek, és az emberi jogok terén, valamint a világbéke elérésében, 1945-ben alapították, 196 tagállama van, a székhelye New Yorkban található. 

491d0b8ebab9847a2881f8c6bc267639.jpg

Számos világszerte ismert sztárt kértek már fel ENSZ békenagyköveti tevékenységre, a munka széleskörű. A békenagyköveteket a művészetek, a kultúra, a tudományok és a sport kiválóságai közül választják ki azért, hogy világszerte támogatókat szerezzenek az ENSZ-nek.

2ad8a09b3d30507ecc16c459bf394b4d.jpg

Azon túl, hogy számos jó alkotásban szerepelt, mint színész, vagy rendezte, vagy a producere volt, vagy is-is, a minden napjaink kényes részletében is teret kapott, a kávéivási hajlandóságunkat ösztönzi. 

A kávéivás pedig személyes szféra, magánügy, Ő mégis helyett kapott benne. Oscar díjastól, nagykövetestül, sármos mosollyal és szívdöglesztően. 

De ugye nem felejtjük el, George hozott már nekünk Martinit is a házibulinkra, azt a reklámot legalább annyira imádtam Tőle, mint a kávéját. 

b9d95d869e27f425c75be1b9526f4ec8.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://borbalakeramia.blog.hu/api/trackback/id/tr2414685874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása